Един смислен ден

Задавали ли сте си въпроса, какъв е смисъла на поредния делничен ден? Не някой ден с нещо важно за вас, а просто един пореден делник. Най-вероятно за повечето схемата е до болка позната, работа -> вкъщи. Днес ми е един подобен ден. Изпълнен с много работа, задължения, професионални успехи, ако така може да се каже. Но в крайна сметка какъв е смисъла от това. Е за мен смисъла го открих и то в нещо много простичко. Просто в един смс. В него пише: Благодарим ви, че подкрепихте кампанията DMS ADI. Ади, или по точно Аделина Коджабашева е обикновено и адски красиво бургаско момиче, което за съжаление прекарва дните си не като всички нас в забързано ежедневие, а в болница, чакаща подкрепа и събиране на средства от дарение, за да има шанса да живее. Последните дни кампанията за нея нашумя доста, въпреки разни събития като атентата в Бургас. Ако ти още не си чул за нея…. СТОП. Спри и моля те отдели 3-4 минути време за нея и посети http://www.adelinakodjabasheva.com
А ако отделиш още минутка и само 1,20 с ДДС, като изпратиш смс с текст DMS ADI нa 17 777 със сигурност денят ти ще ти се стори пo-смислен от всеки друг.

P.S. Сега видях, че това е юбилеен пост с номер 100 в блога. Писал съм за какви ли не глупости, но дано освен скромния смс да успея да накарам още поне някой да помогне на Ади.

P.S. Бойкоооо, как може да има цена на дарителски смс с ДДС ???

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *