Отново ужасна нощ – сън, бой, писъци….

Полицията си върши работата
Полицията си върши работата

Колкото и да е странно и да не ни се иска, с напредване на възрастта и загуба на тренинга определено тялото ни започва да не ни слуша и все по-трудно да му стигат малкото часове труд и повечето работа. Ето днес е определено един такъв петък, и то при положение че НЕ съм пил нищо алкохолно снощи освен студен чай 🙂 Необичайно точно преди да си легна около 23 часа ми се догледа филм и си дръпнах „Отново на 17“. Сякаш нещо в самото заглавие ме подтикна да го изтегля, и с усмивка си спомнях щуротии от тази възраст докато филма байт по байт се довлачи до вкъщи. Наистина продукция с която ще се поразсмеете и действа малко носталгично.

С филма никакъв проблем, изгледах си го и си заспах като пън. Незнайно как, защо и какво става, към 4 часа в главата ми нахлува силен женски писък, мъжки гласове викат нещо от сорта на:  „Остави я бе, влез в колата, бягай..“, чува се чупене на стъкло…. В първия момент немога да се сафирясам какво сънувам. Отварям очи, навсякъде тъмно, а от прозореца продължават различни гласове да крещят какво ли не. Скачам от леглото и се залепям веднага на отворения прозорец.

Картината пред мен:

Точно през входа спрени две коли, бяла с неизвестна марка поради короната на дървото която пречи, и червен голф двойка. Покрай тях около 5 момчета и едно момиче. Единия явно доста пиян, постоянно повтарящ:  „Ама това са принципи ма, качвай се в колата ти казвам моля ти се…., ей сега ще му еба майката…“. Другите двама се опитват да го приберат във входа, а той скача да бие някакъв друг. Странно, че този явно бе от входа а не можах да го позная (имам подозрения разбира се). От отсрещния блок се виждат как излизат хора по прозорците да видат защо забога е тази дъндъния. Гледам ги няколко минути през които всички долу просто си крещят на изключително сериозната тема за принципите. Стават ми скучни и лягам отново. Шума и караниците не секват още половин час. Изведнъж се чува „Ах ти курво!“, друг глас: „Гледай сега ква ще стане!“, отново се чува чупене на стълно, стъпки и пищене. Писна ми и станах отново. А онези тичат пред блока, двама се почнаха да се налагат, мацката пищи. Погледнах часовника, 5 часа. Тръгвам да търся телефона в тъмното да звъня на господата полицай да им намеря малко работа, и в този момент пристига патрулка, минута по-късно още една. Цял спец отряд направо. Светят фенери, и всички изведнъж строени като ученици в средното преди да започнат час по физическо възпитание. Най-после млъкнаха, единствено мацката ги наруга какви „мъже“ били щом идвала полиция заради тях да им оправя проблемите.

Лягам си за пореден път,  тъкмо заспивам и алармата от GSM-а звъни, 6:30 е, време да ставам.  Пред входа  разхвърляни остатъци от стъклени бутилки, джапанка и парцял (авно е бил дреха до преди няколко часа). Понасям се като облак към колата, добре че тя знае пътя до работа….

P.S. Затова скъпи дами, а и господа…..баджанащината, дори и чужда….води до недоспиване !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *