Педалска реклама на бира и кисело мляко за мъже?

Данон за мъжеАбе какво става с този свят? В началото на лятото писах за новата реклама на Загорка с онези двамата където приличат на гейове. Щяло да има серия от реклами да се доразвие, като с Ариана. Еми то верно има, ама нещо не схващам нищо от тези реклами на Загорка сезон 2013. Даже спрях да я пия тази бира. Но не, това не е черешката на сезона. Пазарувам си в Карфур и гледам кисело мляко в стилна черна опаковка Данон. Отивам до щанда и ха, изненада. Кисело мялко за мъже, 5% масленост, готина четвъртита опаковка в стилен черен цвят. Хм, защо да не го опитам. След като правят мляко за жени с бифито-нещо си, където им регулира стомаха, може пък това мъжкото мляко така да ти регулира стомаха, че сутрин след ставане сервизните помещения да охаят на ягодка. И нали съм си любопитен, се зачетох какво пише на опаковката:

Без консерванти, без оцветители. Съставки: краве мляко, сметана, краве мляко на прах, жива закваска: Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus.

Не знаех, че баба на село като прави истинско кисело мляко му слага сметана и краве мляко на прах. А междо другото това Danon for men си е като всички продукти на Данон, вкуса му наподобява нещо като сметана с нишесте.

One comment on “Педалска реклама на бира и кисело мляко за мъже?

  1. Ха, хуквам към Карфур и аз да си купя, че жената все ми се кара като й взема някое от нейните „вълшебни женски“ млека.:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *