Ти си….юбилейния ми пост

Май отдавна не съм писал и вече цяла седмица се чудя какво. Има разни неща който се случват наоколо като разни политически интриги, някви интернет порно скандали (май това е начина известни личности да си вдигнат рейтинга когато се изчерпат), разни нови придобивки – „чорапник“ в Русенския Университет и какво ли още не. Този път обаче нито едно събитие не ми се стори интересно. Още повече, тази публикация ми е нещо като юбилей: 50-та публикувана. Стоейки с биричка на масата и ровейки се в мрежата мисля, че намерих за какво да пиша. Този път обаче няма нужда от дълги обяснения или разкази, причината за поста ми е…песен (да отбележим не е чалга). Лично на мен парчето на Шанел и Павел ми направи наистина сериозно впечетление, но оставям всеки сам да прецени за песничката, а аз си самопожелавам нещо като „Честит рожден ден“ на блогчето.

One comment on “Ти си….юбилейния ми пост

  1. Песента наистина е впечатляваща на фона на масовата чалга. В предаванията на Росен Петров или Иван и Андрей трябва да се канят точно такива изпълнители, токущо проходили на музикалната сцена на българската поп музика, а не някакви едрогърди и кухи чалгаджии. Ако искаме да няма чалга трябва сами да подкрепяме хубавата българска музика, а не да мълчим и да ставаме съучастници на мазната простотия.
    Извинявам се за тона, но наистина ме е яд всяка вечер по всички канали да гледам голите гостенки-чалгаджийки в най-гледаните предавания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *