Лоуд-сайт

Най- добрите мобилни приложения, предлагащи Cash Out

Разгледайте нашата класация на Cash Out приложенията, които задължително трябва да имате!

Какво представлява Cash Out?

Стартиран през 2011 година. от Betfair на предлаганата от тях борса за залагания, опцията Cash Оut бе представена през 2013 година и на любителите на традиционния начин на залагане. От появата си, Betfair създаде революция в начина, по който играчите правят своите залози. Предвид забележително лесната концепция на предлаганата услуга, дори и начинаещите в света на онлайн залаганията биха могли веднага да се възползват от нея. Cash Out функцията се изразява в това, че по време на дадена среща, можете да решите да осребрите залога си във всеки един момент. Сумата, която ще получите, зависи от това как протича залогът.

Така например, ако вашият отбор печели, можете да вземете печалбата си рано, но с намален размер. Точната сума зависи от вероятността за победа на залога в края на срещата. Така че в този случай броят на оставащите минути в играта би бил огромен фактор за това колко ще ви предложи букмейкъра. Ако подкрепеният от вас отбор губи, все пак ще можете да върнете част от залога си, като отново предлаганата от букмейкъра сума ще зависи от вероятността текущото положение на нещата да се промени.

Всичко, което трябва да направите, е да решите дали офертата, която ви се дава от букмейкъра е справедлива, като се вземат предвид споменатите по- горе обстоятелства. Ако това е така, единственото нещо което трябва да направите е да намерите Cash Out или ранно изпращане, която ще стои в реално време при текущите ви залози.

Много букмейкъри дори ви казват каква е разликата между това колко ви се предлага в момента в сравнение с това колко бихте спечелили в края на срещата. По този начин ще можете направите правилното решение в ситуацията. С многообразието от букмейкъри на пазара, представяне на тази функция ще има различни дизайнерски хрумвания. Но основите характеристики на функцията винаги ще си останат същите.

Най- добрите приложения за ранно изплащане

Напредването на популярността на тази функция, доведе то това повече букмейкъри да я предлагат на собствените си платформи, след старта на Betfair през 2011 година. Въпреки това, когато става въпрос за конкуренция между големите имена в бранша, не всички приложения са равни, що се отнася до функцията за ранно изплащане на печалбите. Имайки това предвид, нашия експертен екип реши да ви запознае с най-добрите Cash Out приложения за залагане.

Бетфайр

Betfair - Кой друг освен Betfair може да бъде на първо място в нашия списък с най-добрите приложения за ранни изплащания. Разбира се букмейкъра има страхотни конкуренти в това отношение, но все пак трябва да се отдаде значимото на оригинала. И не се заблуждавайте че поставяме Betfair толкова високо, само заради носталгия. Въобще не. Иновация като Auto-Cash Out бе поредното доказателство, че Betfair държи на своето творение, правейки го още по- бързо и лесно за използване. Понякога оригиналът си остава най- доброто, в морето от реплики!

Бет365

Bet365 - Своеобразното второ място отива при букмейкъра, който винаги заема челната позиция на почти всяка от нашите класации, независимо върху какъв аспект от света на онлайн залаганията се фокусираме. Това е така, защото в твърде малко отношения мобилното изживяване на Bet365 не се справя добре. Всъщност има много малко области, в които то не може да се счита за абсолютно най-доброто. Функцията за ранно изплащане е подкрепено от техническата мощ на едно от най- големите имена в света на онлайн залаганията, за да осигури изключително гладко и лесно за използване преживяване.

П.Пауър

PaddyPower - Друго голямо име, подкрепено от компания от световна класа, със също толкова брилянтното приложение за Cash Out, е PaddyPower. Букмейкъра винаги е имал добра репутация за създаване на безупречно мобилно изживяване. Предлаганата от тях функция за ранно изплащане на печалбите отговаря дори и на най -високите стандарти на играчите. В приложението ще можете да откриете голямо разнообразие от различни пазари, пълен и частичен Cash Out и удобен потребителя дизайн. В по- общ план, приложението за Cash Out на PaddyPower е поредната демонстрация на върховите постижения на букмейкъра в това отношение. Смятаме, че е важно да насочим вниманието ви към PaddyPower, тъй като букмейкъра често се възприема като по-консервативен. Играчите често погрешно предполагат, че тяхното приложение и този вид функции не са на необходимите стандарти. Можем да ви уверим, че това е далеч от истината!

Уилиам Хил

William Hill - Можете да вземете всичко, което казахме за консервативността на PaddyPower, и да ги увеличите десетократно, когато говорим за Уилям Хил. Все пак, букмейкъра е един от най- старите представители на този бранш. Но също както и в случая с PaddyPower, дизайна на приложения не само, че покрива всички актуални стандарти, но също така си оспорва първите места по практичност. На всичкото отгоре, приложението дава изчерпателна информация, отнасяща се до подобен тип залози. Можете да бъдете сигурни, че William Hill ще ви осигуряват страхотно изживяване, използвайки приложението им за ранно изплащане на печалбите.

Какви спортове са включени в Cash Out функцията?

Изборът на предлаганите спортни мероприятия, за които е наличен Cash Оut, зависи изцяло от букмейкъра. Като цяло функция е най-често свързана с футбола. Въпреки това в последно време наблюдаваме промяна, като функцията за ранно изплащане на печалбите разширява кръгозора си и към други популярни спортове като тенис, конни надбягвания и други. Също така се предлага на по-голямо разнообразие от пазари, като „двоен шанс“ и „общ брой попадения в срещата“. Ето защо е толкова важно да намерите качествено приложение за Cash Out, тъй като количеството на предлаганите пазари, както и качеството, варират драстично.

Приложенията за Cash Out показват колко иновативен е света на онлайн залаганията. Фактът, че можем да залагаме отвсякъде, а също и да взаимодействаме с нашите залагания на живо, ни се струваше мираж в миналото. С напредването на технологиите, а също така и на конкуренцията в брашна, само ни кара да се питаме докъде би могъл да стигне възходящото развитие на онлайн залаганията.