Лоуд-залози

Какво означават за играчите безплатните залози?

Запознайте се с концепцията за безплатни залози и как можете да ги използвате

Какво представляват безплатните залози?

Безплатните залози са чудесен начин, да навлезете в света на онлайн залаганията. Интересното е че, подобни оферти могат да бъдат предоставени, без дори да е необходимо да направите първоначален депозит. Безплатните залози ви дават шанс да спечелите реални пари, при определен букмейкър. Когато търсите бонус оферти, трябва да имате предвид, че повечето от тях, ако не и всички, идват с различни условия.

Безплатни залози, съизмерими с направен депозит

Съответстващият депозита бонус обикновено ще ви даде възможността да направите безплатен залог (или залози), на стойност равна на депозираната от вас сума. По- простичко казано, подобен тип оферта ще ви позволи да удвоите баланса по вашата сметка. Офертите за подобен тип бонус може да варират от 50% от първоначалния депозит до 100%. При бонус от 100%, то при депозит от 20 лева, бонусът ви ще се равнява на 20 лева.

Безрисков залог

Безрисковите оферти са по-трудни за намиране. Някои букмейкъри обаче все още ги предлагат на нови клиенти (а понякога и на съществуващи такива). Безрисковият бонус ви позволява да поставите залог с реални пари, знаейки, че ако загубите, ще получите обратно залога си като безплатен залог. За да активирате този бонус, обикновено трябва да депозирате и да направите квалифициращ залог. Ако залогът спечели, ще получите печалбите си. Ако залогът загуби, ще получите стойността на своя залог като безплатен залог.

Понякога букмейкърите могат да ви предложат обратно пари в брой, а не като безплатен залог, ако вашият квалифициращ залог не успее да спечели. Отново има правила и условия, свързани с такива залози, който гравитират главно около сумата на залога.

Безплатен залог без депозит

По-рядка версия на безрисковия залог е бонус без депозит. Подобен тип оферти се появяват рядко, за разлика от казино игрите, в които безплатните залози без депозит се намират редовно. Безплатни залагания без депозит разбираемо са изключително популярни. Те предлагат възможност да залагате на спортно събитие без никакви финансови разходи или риск и, разбира се, предлагат възможност да изпробвате нов сайт за залагания, без да се налага да депозирате реални пари.

Безплатен залог, съвпадащ на първия залог

Съвпадащите залози обикновено ви дават безплатен залог, след като направите първия си залог след откриване на нова сметка. За нови клиенти първият залог често се нарича „квалифициращ залог“ и след като бъде правилно направен, бонус залога ще се появи в сметката. Може да се наложи да направите първият си залог на определени коефициенти и / или на определени мачове или спортни събития. От тази гледна точка, ви напомняме да четете внимателно условията на бонус офертите на букмейкърите, преди да се възползвате от тях.

Безплатен бонус

Безплатни кредити

Някои букмейкъри наричат подобен тип оферти като „безплатни кредити за залог“. Условията могат малко да се различават от горепосочените оферти, но принципът е доста сходен. Безплатните кредити за залог ви дават възможност да направите няколко предвиждания до определена стойност въз основа на сумата на вашия депозит, след като отворите нова сметка. Най- популярното място за безплатни кредити за залагане е bet365.