Лоуд-за нас

За нас

От експерти по залагания до анализатори и заклети фенове на спорта, mitak.info предлага уютно място на разнообразна група от информирани експертни с дългогодишен опит в индустрията.

Позволете ни да се запознаем!

Станимир Колев - независимо дали гледа, играе, тренира или залага, Станимир е прекарал целия си живот около спорта. След като работи в различни онлайн медии като журналист и анализатор, Станимир насочи вниманието си към към създаването на собствена платформа. От тогава насам, Станимир е главния редактор на mitak.info и е основната движеща сила не само на нашия но и на успеха на нашите последователи. Станимир не спира да развива платформата, за да може да предложи най-добрите ресурси за спортни залагания на нашата аудиторията.

Емил Николов изпълнява длъжността редактор и ръководи нашия експертен екип от съставители на съдържание. Освен това, той е заклет фен на спорта и още от малък има спечелени много награди от турнир. Той е отговорен за пълното покритие на срещите не само в най-големите лиги, но също така и за по-малките, ако има шансове за добра печалба. Емил, както и Станимир също е бил в екипа на най-любимите от спорните фенове печатни и онлайн издания.

Спортни залози - редактор

Иван Йорданов е любимия ни наш колега. Освен, че има страхотно чувство за хумор, неговите познания в света на хазарта наистина ни обогатяват – финансово. За Иван няма непозната тема, когато стане въпрос за стратегии за залагане, акумулативни (Acca) и „Each Way“ залози. Иван умее да преценява риска на всеки залог и по този начин да измъкне най-добрата печалба. Да имаме такъв човек в нашия екип е изключителна привилегия, от която се възползваме, признаваме си!

Спортни залози и умения

Георги Стефанов е човека, стоящ зад интуитивния дизайн на mitak.info. Георги има зад гърба си страхотно портфолио зад гърба си, което включва разработването на сайтовете на най-добрите онлайн спортни медии. За нас е изключително удоволствие да работим с подобен професионалист, който ще направи прекараното от вас време на нашия сайт удивително преживяване.

Спортни залози и дизайн

Какво представлява залога
Lucky 15?

Залог Lucky 15 се използва при залагане на четири събития, комбинирани по различни начини. Фишът ви ще представлява четири единични, шест двойни, четири тройни и една четворна. Това означава, че има 15 различни комбинации, но за разлика от горепосочения залог тип Янки, този ще бъде печеливш дори и при една позната среща. Това е така, защото във фиша има и срещи на сингъл. При подобен тип залог трябва да сте внимателни, тъй като общия ви залог се увеличава. За да излезете на чиста печалба, ще трябва да се направили няколко познати предположения.

Виж още
Безплатни залози
Дизайн
Журналистика
Спортни игри