Изчисляване - калкулатор

Калкулатори за залози предназначение и приложение

Калкулаторите за залози ви помагат да намерите правилното съотношение между сумата за залога и потенциалната ви печалба

Какво представлява калкулатора за залози?

В по-общо план, калкулаторът на залози се използва, при определяне на потенциалния сума, която бихте искали да заложите. Когато решите да използвате подобен тип калкулатор, ще трябва да знаете, че той взема под внимание два елемента – желания от вас залог и потенциалната печалба. Калкулаторът е инструмент, който можете да използвате, за да видите връзката между коефициентите и вашия залог. Също така, калкулатора ще ви покаже и общата сума, която бихте могли да получите.

Кога се използва калкулатора за залози?

Трябва да използвате калкулатора на залози непосредствено преди да сте направили своето предположение за изход на дадено спортно събитие. По този начин с лекота ще узнаете колко ще трябва да заложите, общата възвращаемост и чистата печалба от залога. С помощта на калкулатора ще можете бързо да научите всички закономерности, и в резултат на което ще можете да направите по-добри предположения.

Видове залози, с които можете да използвате калкулатора

Подобен тип изчисления са пряко свързани с многообразието от залози и комбинации. Те включват, както традиционните единични, двойни или тройни, но също така можете да изчислите залога и печалбата при игра на трикси, янки и Lucky 15. И тъй като традиционните комбинации са добре известни на по-голямата част от нашата аудитория, нека дадем примери с по-сложните.

Какво е янки залог?

Подобен тип система, комбинира различни залози от четири събития. Състои се от 11 комбинации; шест двойни, четири тройни и една четирикратна. Това означава, че на практика имате общо 11 залога с различни последователности. При този тип система не е нужно да прогнозирате правилния резултата от четирите събития. Вместо това започвате, печалбите ви се трупат при познати едва две срещи. Но колкото по-правилни са предположенията ви, толкова по-голяма ще бъде печалбата ви.

Калкулатор при конни надбягвания

Въпреки че залагането на конни надбягвания, може да звучи разбираемо за всеки, широкия спектър от залози може да затрудни и най-заклетия играч. Например, планирате да направите единичен залог на победител? Или сте готови да рискувате, възползвайки се от акумулатор на залози?

Добрата новина е, че и при конните надбягвания, калкулаторите идват в помощ на играчите. Както вече отбелязахме, подобен тип инструменти могат да направят огромна разлика при крайния изход на вашия залог. Калкулаторите ви предоставят по-общ поглед на наличните опции за залог и ви помагат да направите правилния залог или комбинация от залози за специфичната ситуация.

Sportsbook Review

Сайта предоставя пълна гама от безплатни калкулатори за залагане. Най-заклетите любители на спортния хазарт са редовни при използването инструментите, предлагани на платформата. Калкулаторът на коефициенти за залагане ви дава възможност да въведете желания от вас залог и коефициентите си в американски, дробни или десетични формати. По този начин ще можете лесно да изчислите потенциалните си печалби.

Best Betting Sites

За привличане на нови клиенти, букмейкърите често предлагат безплатни залози, които обаче носят след себе си различни правила. Основната особеност е, че за да се възползвате от бонуса, трябва да направите определен тип залог, който се нарича квалифициращ. Best Betting Sites предлага особен вид калкулатор, който е от съществено значение, ако искате да се възползвате от подобен тип оферти.

Action Network

Action Network е изключително надежден източник за любителите на спорта, който искат да правят информирани залози. На платформата ще можете да намерите новини, първокласни прогнози, инструменти за залагане, статистически данни и сравнение на коефициенти.